Leta i den här bloggen

måndag 7 december 2009

Ont i kroppen =)

Då har man haft en tuff helg med en massa kul. började på lördagen med ett stort cheerlleadingläger på Lingvallen utanför Ängelholm. 170 glada cheerleaders skulle få en snabb inblick i grunder och prova på lite gymnastik. Så det blev en hel del lyft under lör+söndagen. Rättar sagt över 600 lyft, så min kropp var rätt så mör när jag slutade 1500 på söndagen. Mina två pågar som hade ställt upp som demo-gymnsater var helt underbara =)
Ingen ro och ingen vila, skulle ha egen utbildning i Eskimåsväng ( Om man slår runt med kajaken så ska man kunna vända upp den igen utan att lämna kajaken=snurra ett helt varv) kl:1700 i billesholm.
Det var Kayakevent ifrån Malmö som höll kursen och Jonathan och Peter var instruktörer denna trevliga kväll. Tyvärr så lyckades jag bara en gång men jag fick en hel del AAAAHA uppleverlser som jag tar med mig till nästa gång =)
Min kropp värker och jag känner mig överkörd av ett godståg, har nog inte känt så här sen jag tog baskerprovet 1993. Men det är en härlig underbar kännsla att ha träningsvärk.

"Smärta är en högre grad än njutning.."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar