Leta i den här bloggen

måndag 21 december 2009

Julmiddag,,,,

I fredags hade vi jul-middag inne på vår avd på jobb. Robban hade gjort en bra insats och fixat allt.
Man åt mer än man borde, sen blev det jul-klappsspelet där varje deltagare hade köpt klappar för 50-75:- . lyckades behålla den som jag hade spanat in =)
Sen bar det hem för att förbreda sig för den riktiga julmiddagen med betoning på fest.
Jag och Moa har nog aldrig varit så snabba att bli klara i tid. Peter på jobb bjöd in alla hem till sig för att dricka varm glögg med traditionsenligt pepparkakor till. Där efter så blev det en hel del annat som slank ner i våra strupar =) Tog taxi ner till stan och middagen var inom räckhåll.
Marina Plaza hade mycket gott att erbjuda och middagen var lyckad. Sen så bar det iväg mot disco. Efter många beslut kom alla in på Catina west och kvällen började urarta sig för visa. Själv så blev jag arg på något och skällde som en gammal lus-pudel =( lyckades med konststycket att ramla ner för en liten trapp med snö/ is utanför och slog upp en reva i pannan. Med hjälp av vänner och personal så kunde jag dansa lite till sen bar det iväg till "plåsterhuset" för att sy ytligare 4 stygn i min underbara kropp =) Tack till er som hjälpte mig, Moa,Robban,Hanna,Nicklas (personal på stället) mm mm.
Moa och jag tog taxi hem och natten blev ung för vår del tyvärr.

"Älska mig mest när jag förtjänar det som minst för det är då jag behöver det som bäst"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar