Leta i den här bloggen

onsdag 25 november 2009

Underbar helg

I fredags så passade jag och Moa på att besöka karlslundsbadet i Landskrona.
Mitt mål var att simma 100 längder. Jag kom ditt lite tidigare för Moa skulle fixa lite Naglar. Med en underbar skön känsla så hoppade jag upp ur vattnet efter 120 längder = 3000m och en energi som heter duga. Lyxade till det med ångbastu sen bar det hem för att träffa barnen.
Både Isac och Eliott var på Gymnastikens hus i Helsingborg. Isac hade sin vanliga träning med inriktning på spänst denna kväll( han är elitgymnast ) och Eliott ville träna sina knän och rygg för att slippa skador i framtiden på fotbollen. Han har redan börjat med 11 man-lag , två år för tidigt. Bägge två är otroligt duktiga och jag är en stolt pappa. Efter träningen så syndade vi lite och köpte pizza. Väl hemma så öppnade vi det nya Need for speed: shift och det tog många timmar för att kunna slita sig ifrån. Lördagen gick lugnt till och orientering av Landskrona var på menyn. På väg hem efter 2 1/2h och 1kg godis senare så möte vi en herre som hade rammlat med cykeln och skrapat upp hela ansiktet och tillråga på allt förstördes hela hans helgsranson av alkohol i fallet =( Ambulansen fick tillkallas och kom efter 35-40 min. Väl hemma så blev det tacos och mycket mer spel =)
På kvällen så blev det kalas för deras moster Vivi som fyllde 30år.
Söndagen var badhuset på dagordningen och det blev 3 1/2h med lek och bus.
Mer spel och en tidig sänggång vid 2130. Moa kom hem 2330 efter att ha jobbat imellan 0600-2300. Fick skjutsa pågarna till skolan på måndags morgon efter en underbar lugn helg, bland det bästa ;)

"Delad glädje är dubbel glädje"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar